Menu Close

Τα μαξιλάρια DIY Heirloom

παλιές μέθοδοι χειροτεχνίας κάνουν μια επιστροφή, έτσι έχουμε βάλει μαζί ένα τρίο των δουλειών για να δοκιμάσουμε στο σπίτι. Οι λάτρεις του quilting θα εκτιμήσουν το μαξιλάρι με καπιτάκια. Αν και ίσως το πιο παραδοσιακό μοτίβο quilting από όλα, ο πράσινος και άσπρος συνδυασμός του είναι τόσο αναζωογονητικός όσο μια καραμέλα μέντας. Το μαξιλάρι Checkerboard μας, μια απλή ύφανση της κορδέλας Grosgrain, παίρνει το κίνητρό του από το αιώνιο ύφος των καρέκλες των υφασμάτων. Επιλέξτε τολμηρά χρωματισμένη κορδέλα για να ενημερώσετε την εμφάνιση αυτού του αιώνιου κλασικού. Εκτός από τα φύλλα είναι οι ημέρες της χρήσης του βελονάκι αποκλειστικά για ρίψεις χώρου Rec καθώς και για βρέφη. Το ζωντανό κάλυμμα μαξιλαριού μας είναι εντελώς σύγχρονο. Έτσι πάρτε τη χειροτεχνία – η γιαγιά θα εγκρίνει!

Έργο 1: κάλυμμα μαξιλαριού με καπιτονία

Υλικά καθώς και εργαλεία

1/2 yd. βαμβακερό ύφασμα φιλικό προς το περιβάλλον

1/2 yd. λευκό βαμβακερό ύφασμα

Batting to stuff μαξιλάρι

Νήμα

Βήμα 1

Κόψτε δύο τεμάχια 8-7/8 “-τεμάχια κάθε χρώματος. Σχεδιάστε μια διαγώνια γραμμή σε λανθασμένη πλευρά μιας λευκής πλατείας από γωνία σε γωνία (γραμμή Α). Σχεδιάστε μια παράλληλη γραμμή 1/4 “μακριά σε κάθε πλευρά της γραμμής Α (γραμμές Β καθώς και C). Τοποθετήστε αυτό το λευκό υλικό τετράγωνο πάνω από μια φιλική προς το περιβάλλον τετράγωνη δεξιά πλευρά μαζί καθώς και τις γραμμές που ασχολούνται με επάνω. Ράψτε κατά μήκος των γραμμών Β καθώς και το C. Επαναλάβετε για τρία άλλα ζεύγη τετραγώνων. Πιέστε τα τετράγωνα ανοιχτά με επίδομα ραφής σε πιο σκούρο ύφασμα. Μην πιέζετε το επίδομα ραφής ανοιχτό.

Βήμα 2

Τοποθετήστε τα τετράγωνα έτσι ώστε να πληκτρολογούν ένα μοτίβο pinwheel. Πάρτε δύο από τα τετράγωνα, την τοποθεσία δεξιά πλευρά που ασχολούνται με και ραφή μαζί κατά μήκος της μιας πλευράς. Επαναλάβετε με άλλα δύο τετράγωνα καθώς και επιδόματα ραφής τύπου σε πιο σκούρα τρίγωνα. Ράψτε τα δύο ορθογώνια μαζί με το επίκεντρο του κεντρικού σημείου. Τύπος.

Βήμα 3

Κόψτε ένα κομμάτι από κάθε υλικό υποστήριξης πάπιας (χρησιμοποιήσαμε το λευκό βαμβάκι) καθώς και χτυπώντας σε 20 “-Square. Κάντε το πάπλωμα “σάντουιτς”, ξεκινώντας από την υποστήριξη, τότε το batting, καθώς και το μαξιλάρι που ασχολείται με την κορυφή. Baste με όλα τα στρώματα. Πάπλωμα, με μηχάνημα ή χέρι, τραβώντας τα νήματα στην πλάτη καθώς και τη δέσμευση.

Βήμα 4

Περικοπή “σάντουιτς” έως 16-1/2 “-Square. Κόψτε το μαξιλάρι (χρησιμοποιήσαμε το φιλικό προς το περιβάλλον ύφασμα) σε 16-1/2 “-Square. Δεξιά πλευρά που αντιμετωπίζουν, βελονίζει γύρω από τρεις πλευρές καθώς και 3 “και στις δύο άκρες της τέταρτης πλευράς, με 1/4” επίδομα ραφής. Τραύστες γωνίες, πιέστε καθώς και στρίψτε τη δεξιά πλευρά έξω. Τοποθετήστε τον τύπο μαξιλαριού καθώς και το άνοιγμα του WhipStitch.

Έργο 2: Υφαντό κάλυμμα μαξιλαριού

Υλικά καθώς και εργαλεία

1/2 yd. Πορτοκαλί καμβά στήριγμα υφάσματος

6 yd. 1-3/4 “Κορδέλα Grosgrain πλάτους

6 yd. 1-3/4 “πλάτος λευκή κορδέλα Grosgrain

Νήμα

Βήμα 1

Κόψτε ένα κομμάτι καμβά 18 “για το μαξιλάρι. Κόψτε 11 κομμάτια κάθε χρωματικής κορδέλας σε 18 “.

Βήμα 2

Για να κρατάτε κορδέλα σε τοποθεσία κατά την ύφανση, χρησιμοποιήστε μια πλακέτα με καρφίτσες ή φύλλο αφρού-πυρήνα, καθώς και ασφαλείς κορδέλες με καρφίτσες. Ρυθμίστε τρεις κατακόρυφες λωρίδες λευκής κορδέλας. Υφά σε τρία οριζόντια κομμάτια πορτοκαλί κορδέλα, αναπτύσσοντας ένα μοτίβο σκακιέρας. Βεβαιωθείτε ότι κάθε κορδέλα είναι γεμάτη άνετα ενάντια σε αυτό δίπλα σε αυτήν. Κολλήστε μια καρφίτσα με το τέλος κάθε κορδέλας στον πίνακα καθώς πλέκετε. Συνεχίστε την ύφανση καθώς και προσθέτοντας κομμάτια μέχρι να χρησιμοποιηθεί όλη η κορδέλα.

Βήμα 3

Αφαιρέστε από το σκάφος. Baste σε όλη την ύφανση, 1/4 “από την άκρη, για να κρατήσει την κορδέλα στη θέση του. Πρότυπο υφαντής μπροστά καθώς και καμβά πίσω μαζί, δεξιά πλευρά που βλέπει. Οι άκρες της βελονιάς έκλεισαν με ένα επίδομα ραφής 3/4 “, αφήνοντας την περιοχή να εισάγουν τον τύπο μαξιλαριού κατά μήκος της μιας πλευράς. Turn Pillowcase δεξιά πλευρά, τοποθετήστε τον τύπο μαξιλαριού καθώς και το χέρι-sew το άνοιγμα κλειστή με ράμματα ολίσθησης.

Έργο 3: κάλυμμα μαξιλαριού βελονάκι

Υλικά καθώς και εργαλεία

Λευκή “πεταλούδα” Mercerized Cotton νήματα

Ροζ “πεταλούδα” mercerized βαμβακερό νήματα

Crochet ένα απλό τετράγωνο σε βαμβάκι “Butterfly” με γύρους με μονό πλέξιμο. Για να ολοκληρώσετε τις λεπτές λεπτομερείς γραμμές, εργάζεστε όλα τα ράμματα στους πίσω βρόχους. Προσθέστε τις διαγώνιες γραμμές που οδηγούν στις γωνίες μετά. Συνθέστε τα τετράγωνα που χρησιμοποιούν το ενιαίο βελονάκι.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *