Menu Close

Δείτε μέσα στο 2015 TIFF Red Carpet Suite

Όταν ένα χρόνο, το Τορόντο κατέχει ένα από τα πιο σημαντικά φεστιβάλ κινηματογράφου στον κόσμο, με 300+ ταινίες που εμφανίζονται σε πάνω από 10 χώρους σε όλη την πόλη. Ένα από τα πρωτογενή θέατρα όπου κρατιέται το Galas είναι το Roy Thomson Hall, καθώς και το εσωτερικό είναι η σουίτα κόκκινου χαλιού που αναπτύχθηκε από το σπίτι και το σπίτι. Ο αρχισυντάκτης της H & H Suzanne Dimma, η σχεδιαστής Jenna Cadieux καθώς και ο επαγγελματίας του H & H Style, Mark Challen, μεταμόρφωσαν το σαλόνι του μουσικού του χώρου σε μια προηγμένη σουίτα, όπου οι κάτοχοι εισιτηρίων VIP παίρνουν για να απολαύσουν τα μικτά ποτά προ-διαγραφή με θέα στο κόκκινο χαλί . Εγγραφείτε στη δράση καθώς και κλικ για να δείτε μέσα στο ειδικό σαλόνι.

Η ομάδα πήρε μια εύκολη μέθοδο για φυσικές προθέσεις, χρησιμοποιώντας μόνο χυμούς για μια εφεδρική και προχωρημένη εμφάνιση.

Λεβάντα χυμώδη, καθώς και κιβώτια φωτός ακτινοβολίας ευθυγραμμίζουν το παράθυρο, όπου οι κάτοχοι εισιτηρίων παίρνουν μια κοντινή θέα των αστεριών που εμφανίζονται στο κόκκινο χαλί.

Οι σχεδιαστές δημιούργησαν μια σειρά από οικείες ζώνες συγκέντρωσης, ιδανικές για να πιέζουν μικτά ποτά καθώς και να κουτσομπολεύουν για το πιο πρόσφατο tiff buzz. Ένα ρουστίκ κτηνοτρόφο από το Casalife λειτουργεί ως διαιρέτη μεταξύ των δύο χώρων καθισμάτων.

Με την πλατφόρμα και των δύο πλευρών του ράφι, οι καναπέδες Alton από το Elte Mkt είναι λεπτές με μαξιλάρια φουντωμάτων, καθώς και οθόνη μερικά από τα χλωμό μαξιλάρια που παρουσιάζονται στη σουίτα με τονωτικό ζωντανό.

Για μια βέλτιστη όψη του κόκκινου χαλιού, οι σχεδιαστές κράτησαν το καθιστικό στον τοίχο δίπλα στο παράθυρο πολύ χαμηλά. Το Dover Sectional από το ELTE MKT αναμιγνύεται με σκληρότερες πτυχές όπως το σκυρόδεμα καθώς και τα μεταλλικά τραπέζια, προσθέτοντας στρώματα δομής στο χώρο.

Ένα κολάζ τριπρύς με Plexiglass-framed παρήχθη για την περιοχή από την ομάδα στυλ καθώς και μερικά από τα αστέρια που έχουν εμφανιστεί στο TIFF κατά τη διάρκεια των ετών. Παίρνει υπερηφάνεια για την τοποθεσία πάνω από το κύριο χώρο καθισμάτων.

Το έργο του καλλιτέχνη Maureen O’Connor με έδρα το Τορόντο, που προσφέρεται με εσωτερικούς χώρους τέχνης, κρέμεται πάνω από κάθε καναπέ Alton. Το βάθος καθώς και ο συνδυασμός χρωμάτων στο έργο της αισθάνεται ηρεμιστικό αλλά αξιοσημείωτο σε αυτό το χώρο. Τα κομμάτια κρέμονται από την οροφή χρησιμοποιώντας καλώδιο καλωδίου, αντανακλώντας την εμφάνιση μιας γκαλερί.

Κάθε ζώνη έχει ένα ξεχωριστό τραπέζι του καφέ. Κάποιος διαθέτει ένα τραπέζι καρυδιάς από το Casalife με μια όμορφη λεπτομέρεια βάσης, ενώ ένα ακόμη είναι επιπλωμένο με δύο παγκάκια Elte Mkt που ολοκληρώθηκαν με αφθονία βιβλίων καθώς και ακρυλικούς δίσκους.

Ένα εντελώς εξοπλισμένο μπαρ καταλαμβάνει ένα ολόκληρο τοίχο του σαλόνι, όπου μια τηλεόραση Samsung παρέχει στο κοινό μια ματιά στα αστέρια που εμφανίζονται στο κόκκινο χαλί έξω.

Αγοράστε τα κομμάτια στη σουίτα Red Carpet TIFF του 2015.

Καναπές Alton, λαμπτήρα Emmett, πάγκος Williamsburg, Bennet Bench, Dover Sectional, καρέκλες Rooney Lounge, Cushions, Luca Lamp, Elte Mkt
Χρώμα τοίχου, χαρτί Mache AF-25, Benjamin Moore
Μαξιλάρια πετώντας, τονωτική διαβίωση
Traro Shelf, Park West Coffee Table, Casalife
Billy Wood Bunching πίνακες, τραπέζι λάμπα, τέχνη Shoppe
Καλλιτέχνης, Maureen O’Connor, Εσωτερικοί Τέχνης
Εικόνες τοίχου γκαλερί, εικόνες getty
Επιλέξτε φυτά, φυτώρια Sheridan
Δερμάτινα κύβοι Nienkämper Blox, Klaus

Εύκολη καρέκλα, καρέκλα Jens, Lamp Floor Tolomeo, Σχεδιασμός

Ο χορηγός του 2014 TIFF ReD Η σουίτα χαλιών είναι βασικά

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *