Menu Close

#39: Πώς να κάνετε τον καθαρισμό του σπιτιού να πιπιλίζει λίγο λιγότερο

Μαντέψτε τι; Ακόμη και οι καθαριστές Pro House μισούν τον καθαρισμό. Ζητήσαμε λοιπόν από το YouTube Cleaning Guru Melissa Maker να μοιραστεί τα μυστικά της για να κάνετε τις δουλειές καθαρισμού σας ταχύτερα, πιο αποτελεσματικά και όλο και λιγότερο οδυνηρά. Επιπλέον, ο Sherry καταδύεται στην επικεφαλής της (συχνά εσφαλμένης) δανικής έννοιας της “Hygge” και του πώς μπορεί να κάνει για ένα πιο ευτυχισμένο και πιο κοριτσάκι. Ρίνουμε επίσης μια ματιά στο Wacky backstory σε ένα από τα αγαπημένα μας οικιακά προϊόντα και μια ακόμα πιο wackier νύχτα που μας είχε γελάσει με (και σε) τους γείτονές μας.

Μπορείτε να κατεβάσετε αυτό το επεισόδιο από το iTunes, το Google Play, το Stitcher και το Tunein Radio – ή να το ακούσετε παρακάτω! Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε αυτήν τη σελίδα για να δείτε τυχόν συνδέσμους, σημειώσεις ή φωτογραφίες που αναφέραμε. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Εάν διαβάζετε σε έναν αναγνώστη τροφοδοσίας, ίσως χρειαστεί να κάνετε κλικ στην ανάρτηση για να δείτε τον παίκτη.

Τι νέα
Τα αγαπημένα μας βίντεο

Εδώ είναι το μικρό βιβλίο του Hygge που κατέλαβε την καρδιά του Sherry

Και, όπως υποσχέθηκε, εδώ είναι μερικές φωτογραφίες από τη γειτονιά μας Thrift Store Date Night. Ποτέ δεν φαινόταν καλύτερα.

FYI, ο John αγόρασε το ντύσιμο για τον κύριο στο ροζ γραβάτα (κέντρο) και ο Sherry αγόρασε τον λαμπερό πορφυρό αριθμό στην άκρα δεξιά.

Τι δεν είναι

Εδώ είναι αυτό το άρθρο Mental Floss σε 15 πράγματα που δεν γνωρίζατε για τον Δρ Bronner και το μαγικό σαπούνι του

Ω, και προφανώς υπάρχει και ένα ντοκιμαντέρ για αυτόν, που ονομάζεται Magic Soapbox του Dr. Bronner

Και εδώ είναι το πραγματικό σαπούνι. Το αγαπημένο του Sherry είναι το αμύγδαλο. Μπορείτε να το πηδήσετε κάτω και διαρκεί για πάντα.

Melissa Maker, Καθαρίστε τον χώρο μου

Μπορείτε να δείτε όλα όσα κάνει η Melissa στην ιστοσελίδα της, να καθαρίσετε τον χώρο μου ή στο κανάλι της στο YouTube

Έχει επίσης ένα νέο βιβλίο έξω (που ονομάζεται επίσης Clean My Space) που είναι μια καταπληκτική αναφορά για μερικά από τα προϊόντα, τα εργαλεία και τις τεχνικές που ανέφερε.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ

Μετά την αποτρίχωση ποιητικών για τον Scrub Daddy (και τη μαμά Scrub) βρήκαμε αυτά τα 3 πακέτα στο Bed Bath & Beyond, το οποίο μπορείτε επίσης να πάρετε στο διαδίκτυο

Και ναι – όχι μόνο ήταν το Scrub Daddy ένα προϊόν δεξαμενής καρχαρία, είναι στην πραγματικότητα ένα από τα πιο επιτυχημένα τους!

Τέλος, στην παραπάνω εικόνα μπορείτε να δείτε τα αγαπημένα νέα παπούτσια του Sherry (33% έκπτωση τώρα). Τα αγαπημένα της τζιν ήταν στο πλύσιμο, το οποίο είναι λυπηρό γιατί σκέφτεται ότι τα γόνατα που φορούσε πάνω είναι baggy;! Δεν ήξερα καν ότι ήταν κάτι.

Και εδώ είναι τα παπούτσια μου γιατί ξέρω ότι γι ‘αυτό είστε πραγματικά εδώ (ο Ζάπος είναι έξω από το χρώμα μου αυτή τη στιγμή, αλλά ο Nordstrom τους έχει).

PSST- Ψάχνετε για κάτι που έχουμε σκάψει σε ένα παρελθόν επεισόδιο, αλλά δεν θυμάστε ποιες σημειώσεις δείχνουν να κάνετε κλικ; Λοιπόν, εδώ είναι μια κύρια λίστα με όλα όσα έχουμε σκάψει από όλα τα προηγούμενα επεισόδια.

Επισκεφθείτε το ThomasavenueCeramics.com/yhl για να περιηγηθείτε στο κεραμίδι για το επόμενο έργο σας και να αποκτήσετε 20% από την επόμενη αγορά σας με τον κωδικό YHL20.

*Αυτή η ανάρτηση περιέχει συνδέσμους θυγατρικών

Περισσότερες δημοσιεύσεις από το Young House Love

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *