Menu Close

Ένα διάδρομο γεμάτο τέχνη για κάτω από $ 50

εντάξει, όχι ολόκληρο τον κόσμο, ωστόσο ένα μεγάλο smattering του. Για όσους από εσάς παρακολούθησαν χθες το βίντεο στο σπίτι μας, έχετε δει έναν πυροβολισμό από αυτά τα βρέφη σε δράση (και από αυτά τα μωρά, εννοώ οκτώ φρεσκοκομμένες εκτυπώσεις που κρεμάσαμε στο διάδρομο μας πάνω από το διοικητικό συμβούλιο και batten που προσθέσαμε) . Ωστόσο, εδώ είναι μερικά κοντινά ups με όλα τα deets.

Ήταν μια πραγματικά απλή δουλειά στην πραγματικότητα. Πρώτον, αγοράσαμε ένα αξιοσημείωτο ημερολόγιο στο Anthropologie για πώληση μετά το νέο έτος για $ 13 (πρέπει να αρέσουν ακριβώς πώς τα ημερολόγια πηγαίνουν μισό κόστος το δεύτερο που αρχίζει ο Ιανουάριος) σπιτικό ημερολόγιο κάθε χρόνο.

Μας άρεσε απλώς οι αξιοσημείωτες απεικονίσεις κάθε πόλης. καθώς και όπως καταλάβαμε ότι θα φαίνονται ωραία σε μια συλλογή πλαισίων στον τοίχο. PSST- Είναι ακόμα διαθέσιμο προς πώληση εδώ, αν βρίσκεστε στην αγορά για ένα.
Τα προτιμώμενα βίντεο μας

Αρχικά συζητήσαμε να κρέμεται και τα 12 σε ένα πλέγμα στο δωμάτιο, ωστόσο έχουμε λαχταρά κάτι μεγάλο (σε αντίθεση με μια συλλογή από μικρότερα πλαίσια) για τον τεράστιο γυμνό τοίχο πάνω από τις καρέκλες εκεί.

Και στη συνέχεια, όταν ολοκληρώσαμε την εργασία του Διοικητικού Συμβουλίου & Batten (εδώ είναι μια φωτογραφία από πριν ζωγραφίσουμε τους τοίχους)…

… Μας φάνηκε ότι μπορεί να φαίνονται αξιολάτρευτα σε απόσταση καθώς περπατάτε κάτω από την αίθουσα.

Αποδεικνύει ότι το κάνουν.

Όσο ακριβώς για το πώς τα κρεμάσαμε όλα με ακριβώς το ίδιο ύψος, μόλις πυροβόλησαμε το επίπεδο λέιζερ κάτω από την αίθουσα, καθώς και με δύο κουκκίδες για κάθε πλαίσιο που ήταν 5 “μεταξύ τους (υπάρχουν 10” περιοχής μεταξύ κάθε πλαισίου).

Τότε απλά σφυρηλατήσαμε τα νύχια σε αυτές τις δύο κουκίδες για κάθε πλαίσιο.

Γιατί δύο νύχια για κάθε πλαίσιο; Λοιπόν, δεδομένου ότι το πίσω μέρος αυτών των πλαισίων Ikea Ribba στηρίζονται σε ένα καρφί για να μείνετε επάνω, δύο καρφιά περίπου 5 “μεταξύ τους είναι ωραία και ανθεκτικά – καθώς και ποτέ δεν θα απαιτήσετε να ισιώσετε το πλαίσιο όπως το κάνετε όταν κρέμεται ένα καρφί). Επιπλέον, μπορείτε να σύρετε το πλαίσιο λίγο από τα αριστερά ή τα δεξιά, έτσι βοηθά να κάνει την απόσταση επιπλέον απλό στον έλεγχο, ακόμα και αν προ-μετρήσετε τα πάντα με το επίπεδο λέιζερ όπως κάναμε.

Στη συνέχεια, όταν ανοίξετε ένα πλαίσιο επάνω τους, φαίνεται έτσι:

Ή αυτό:

Δεδομένου ότι τα οκτώ πλαίσια Ribba είναι από το IKEA, είναι μόλις $ 9 ένα ποπ (και είχαμε ήδη τέσσερα, οπότε έπρεπε απλά να αγοράσουμε τέσσερα ακόμα για να συνολικά τη συλλογή). Έτσι λοιπόν ακριβώς πήραμε ένα ολόκληρο διάδρομο γεμάτο τέχνη για $ 49 – που καταρρέει στα 36 δολάρια για πλαίσια καθώς και $ 13 για το ημερολόγιο.

Δεν είναι φτωχός να πάει από εδώ…

… Ακριβώς εδώ σε περίπου ένα μήνα.

Ειδικά αφού περπατάμε, καθώς και κάτω από αυτό το διάδρομο τουλάχιστον πολλές φορές την ημέρα. Όπως και παρόλο που έχουμε πάει μόνο σε ένα από τα οκτώ θέσεις: NY (έχουμε επιπλέον σημείο για να ζήσουμε εκεί για λίγο;) Ο John έχει ήδη αρχίσει να καλεί αυτή τη λίστα με τα ταξίδια μας. Έτσι, ελπίζουμε να δούμε τη Ρώμη, το Παρίσι, την Κωνσταντινούπολη, το Σίδνεϊ, το Λονδίνο, το Άμστερνταμ, καθώς και το Ρίο ντε Τζανέιρο.

Περίεργη εξομολόγηση της ημέρας: Έχω τρεις προτιμώμενες περιοχές σε αυτό το σπίτι, καθώς και δύο από αυτούς δεν είναι δωμάτια. Είναι:

Το διάδρομο πλαισίου που οδηγεί στο σαλόνι, την κουζίνα, καθώς και την κρεβατοκάμαρά μας

αυτό το διάδρομο που οδηγεί στα άλλα τρία υπνοδωμάτια

Το τεράστιο δωμάτιο γυναικών της Clara, μόλις είμαι πέρα από την ευγνώμων που δεν φαίνεται πλέον σαν αυτό …

Ποιες είναι οι προτιμώμενες περιοχές του σπιτιού σας; Είναι ασυνήθιστα, όπως μια ντουλάπα ή ένα μπάνιο ή μια συγκεκριμένη γωνιά (το τείχος του τείχους στο χώρο της κουζίνας είναι εκεί πάνω μου); Ή είναι οι επιλογές σας πιο παραδοσιακές όπως το σαλόνι, το sunroom ή το υπνοδωμάτιο;

UPDATE: Θέλετε να καταλάβετε πού έχουμε κάτι στο σπίτι μας ή ποιο χρώμα βαφής χρησιμοποιήσαμε; Απλά κάντε κλικ σε αυτό το κουμπί:

Περισσότερες δημοσιεύσεις από την Young Home Love

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *